Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Η Περιπέτεια του Παιδικού Σταθμού μας στην Καθαρούπολη

 

  •   24/1/2019

Την Πέμπτη 24/1/2019 τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού μας παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Περιπέτεια στην Καθαρούπολη». Η διεξαγωγή του προγράμματος έγινε από την ομάδα ΚΙΒΩΤΟΣ στον Πύργο Βασιλίσσης στο Πάρκο Τρίτση. Μέσα από πρωτότυπα παιχνίδια και χαρούμενα θεατρικά δρώμενα ταξιδέψαμε στον κόσμο της Καθαρούπολης, στην πόλη της υγείας και της καθαριότητας. Μάθαμε πώς γίνεται η μετάδοση των μικροβίων, πώς κολλάμε ψείρες, τι να προσέχουμε και πώς πρέπει να πλένουμε τα δόντια και τα χέρια μας. Στόχος του προγράμματος είναι να αλλάξουμε τις καθημερινές μας συνήθειες προσωπικής υγιεινής, όχι μόνο στο σχολείο αλλά και στο σπίτι. Ευχαριστούμε τη CCC που προσφέρει το Ψυχαγωγικό Πρόγραμμα του Παιδικού Σταθμού μας.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.