Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Με μια συνταγή μπορούμε

 

  •   11/2/2019

Πλησιάζουν οι ημέρες για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Και όπως η αγάπη κυκλοφορεί παντού, σκεφτήκαμε φέτος να προσφέρουμε το περίσσευμα της καρδιάς μας όχι μόνο στο έτερόν μας ήμισυ αλλά και σε όλους εκείνους που μας έχουν ανάγκη!

Οι περισσότεροι από εμάς δεν περνάμε την πιο ανθηρή οικονομική μας περίοδο. Όμως δεν είναι λίγοι αυτοί που δυσκολεύονται να γεμίσουν ακόμα και το καθημερινό τους πιάτο, και να τραφούν επαρκώς οι ίδιοι, αλλά ακόμα περισσότερο τα παιδιά τους. Αποφασίσαμε λοιπόν φέτος, αντί για άλλη εκδήλωση ή διαγωνισμό, να βοηθήσουμε ακριβώς αυτούς τους ανθρώπους. Διοργανώνουμε έναν φιλανθρωπικό διαγωνισμό συνταγών για να προσφέρουμε τρόφιμα στους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη συμπράττοντας με τον οργανισμό «Μπορούμε» (https://www.boroume.gr/).

Τι μπορούμε να κάνουμε λοιπόν για να βοηθήσουμε κι εμείς από το σπίτι μας; Αυτό που ξέρουμε καλά, να μοιραστούμε τις συνταγές μας! Η Cookpad (https://cookpad.com/gr) θα προσφέρει για κάθε έναν από εσάς που θα δημοσιεύσει συνταγή σε αυτήν την φιλανθρωπική της δράση, 1 ευρώ για την αγορά τροφίμων που θα διατεθούν με τη βοήθεια του «Μπορούμε» εκεί που υπάρχει ανάγκη!

Τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν με τη βοήθεια του ποσού αυτού, θα διατεθούν στο σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» (https://www.filoitoupediou.gr/). «Οι Φίλοι του Παιδιού» φροντίζουν οικογένειες σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα.

Αυτά τα παιδιά σε έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Μαγείρεψε λοιπόν με αγάπη, δημοσίευσε τη συνταγή σου ΕΔΩ (https://tinyurl.com/y2bvgfca) και κάντη να μετρήσει. Μοιράσου το με τους φίλους σου και προσκάλεσέ τους να βοηθήσουν κι αυτοί. Όσο πιο πολλοί μαζευτούμε, τόσο περισσότερα τρόφιμα θα μαζέψουμε και τόσο περισσότερο καιρό θα είμαστε ικανοί να στηρίξουμε επισιτιστικά τους «Φίλους του Παιδιού».

Γιατί με μια συνταγή, μπορούμε!

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΑΜΚΕ για την πολυετή και ανεκτίμητη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.