Οι Φίλοι του Παιδιού

 

3 συνθέτες - 3 πιάνα

 

  •   27/8/2018

Επιστρέψαμε από τις καλοκαιρινές διακοπές γεμάτοι ενέργεια και διάθεση να προσφέρουμε όσα περισσότερα μπορούμε σε όσα περισσότερα παιδιά μας έχουν ανάγκη.
Η καλύτερη μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο είναι και φέτος η μεγάλη συναυλία της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».
Αυτή τη χρονιά τρεις σπουδαίοι συνθέτες, Ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους, συναντιούνται στη σκηνή του Ηρωδείου, την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στις 21.00 και μας προσκαλούν σε ένα μουσικό ταξίδι με μοναδικό σκοπό, τη στήριξη των 40.000 παιδιών που αγκαλιάζει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί».
Μαζί τους 13 αγαπημένοι τραγουδιστές και 8μελής ορχήστρα και η παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου.
Η προπώληση εισιτηρίων για το μεγάλο γεγονός έχει ξεκινήσει! Σπεύσατε!

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΑΜΚΕ για την πολυετή και ανεκτίμητη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.