Οι Φίλοι του Παιδιού

 

H Ένωση "Μαζί για το Παιδί" μοίρασε παπούτσια TOMS και στα παιδιά που πραστατεύει το Σωματείο μας .

 

  •   23/7/2018

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, η Ένωση "Μαζί για το Παιδί" μοίρασε παπούτσια TOMS και στα παιδιά που του Σωματείου μας .
Στόχος αυτής της ενέργειας είναι να βελτιωθεί μακροπρόθεσμα η καθημερινότητα των παιδιών που χρειάζονται παπούτσια για να παίξουν, να πάνε σχολείο αλλά και να αποφύγουν τα προβλήματα υγείας που δημιουργούνται από χρησιμοποιημένα ή ακατάλληλα παπούτσια.
Η δράση υλοποιείται με την πολύτιμη υποστήριξη της εταιρείας παπουτσιών TOMS, η οποία στο πλαίσιο της φιλοσοφίας One For One προσφέρει ένα δωρεάν καινούριο ζευγάρι παπούτσια για κάθε ζευγάρι που αγοράζουν οι καταναλωτές.
Ευχαριστούμε πολύ την ένωσή μας, το «Μαζί για το Παιδί» που μοίρασε τα πολύ όμορφα παπουτσάκια με πολύ αγάπη και ενδιαφέρον στα παιδιά που προστατεύουμε.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.