Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Η ΓΙΩΤΗΣ "ζαχαροπλάθει" για τους "Φίλους του Παιδιού"

 

  •   22/3/2018

Ένα υπέροχο απόγευμα χάρισε η ΓΙΩΤΗΣ στα παιδιά του Παιδικού μας Σταθμού. Τα παιδιά μας «ζαχαρόπλασαν» πασχαλινά κουλουράκια με τη Ντίνα Νικολάου η οποία τα καθοδηγούσε και τα βοηθούσε με μεγάλο ενδιαφέρον και αγάπη.
Τους ευχαριστούμε που είναι δίπλα μας, μας στηρίζουν πολύπλευρα και ποικιλοτρόπως και μας δίνουν ελπίδα και κουράγιο να συνεχίζουμε την προσπάθειά μας! 

Όπως δήλωσε ο κ. Μάριος Παπαθανασίου, Εμπορικός Διευθυντής της ΓΙΩΤΗΣ «Η στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων με έμφαση στα παιδιά αποτελεί ανέκαθενκεντρικό πυλώνα δράσεων κοινωνικής ευθύνης της Εταιρείας μας. Με την πρωτοβουλία «Ζαχαροπλάθουμε για καλό σκοπό» έχουμε την ευκαιρία να συνδυάσουμε την εμπειρία μας στις γλυκές σπιτικές γεύσεις με την προσφορά προς τα παιδιά κι αυτό μας δίνει μεγάλη χαρά!».

Η κα Γιάννα Παναγιωτίδου, Πρόεδρος του Δ.Σ του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού»  δήλωσε: «Ευχαριστούμε τη ΓΙΩΤΗΣ που για ακόμη μία φορά είναι δίπλα μας και στηρίζει τη μεγάλη μας προσπάθεια που στόχο έχει την προστασία παιδιών που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες.  Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε σταθερούς υποστηρικτές στους οποίους μπορούμε να βασιζόμαστε και να προχωράμε.  Η ΓΙΩΤΗΣ από το 2015 καλύπτει τις ανάγκες σίτισης των παιδιών του Παιδικού μας Σταθμού, ενώ παράλληλα, με δράσεις σαν αυτή αποδεικνύει εμπράκτως το αυξημένο της ενδιαφέρον».

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.