Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Σεμινάριο Ψυχολογίας από τον κύριο Γιάννη Χοϊμέ

 

  •   25/10/2017

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου το Σεμινάριο Ψυχολογίας που διοργάνωσε το Σωματείο μας, οι «Φίλοι του Παιδιού» αφιερωμένο στα προβλήματα στις ανθρώπινες σχέσεις και τη λύση αυτών. 
Ο γνωστός Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής και PhD Σύμβουλος Ανθρωπίνων Σχέσεων, κύριος Γιάννης Χοϊμές μας πρόσφερε μια πολύ ενδιαφέρουσα και διαφωτιστική βραδιά. Μέλη και φίλοι του Σωματείου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν με μεγάλη προσοχή τις πολύ καίριες επισημάνσεις του κυρίου Χοϊμέ σχετικά με συμπεριφορές που ευθύνονται για τα προβλήματα στις σχέσεις μας και πως αυτά θα μπορούσαν να αποφευχθούν. Για τη σημασία του να θέλουμε να έχουμε καλές σχέσεις, για την αγάπη, την επικοινωνία, την ειλικρίνεια, την υπευθυνότητα… για την καταστροφική για τις σχέσεις επίδραση των αρνητικών συναισθημάτων, το μίσος, το φόβο, το θυμό, τη ζήλεια… Για τη σημασία του να μεγαλώνουμε παιδιά που νοιάζονται για τους άλλους και πως αυτό είναι λυτρωτικό για το ίδιο το άτομο και την κοινωνία. Ο «δάσκαλος» όπως αποκαλούσαν το γνωστό ψυχολόγο πολλοί από τους παρευρισκόμενους είπε πολλά και πολύ σημαντικά…

Τον ευχαριστούμε θερμά και ευχαριστούμε πολύ και την κυρία Ρενάτα Βαλμά που μας φιλοξένησε στον υπέροχο χώρο του ΕΒΔΟΜΟΣ (www.7os.gr)
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε Κτήμα Μουσών // Muses Estate για το κρασί που μας πρόσφερε για τη βραδιά και όλους εσάς που ήσασταν εκεί και στηρίξατε για άλλη μια φορά το έργο μας.

Σας ευχαριστούμε όλους!

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΑΜΚΕ για την πολυετή και ανεκτίμητη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.