Οι Φίλοι του Παιδιού

 

18o Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ

 

  •   6/11/2017

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε και αυτή τη χρονιά στο 18ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ του Σωματείου μας.  Σας περιμένουμε στις 25 & 26 Νοεμβρίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi (Λ. Κηφισίας 39), να δοκιμάσετε διαφορετικές λιχουδιές από όλον τον κόσμο, να προμηθευτείτε υπέροχα αντικείμενα σε εξαιρετικές τιμές, να βρείτε μοναδικά δώρα για τους αγαπημένους σας και να απολαύσετε εξωτικούς χορούς από διάφορα μέρη του πλανήτη!!!

Ελάτε στις 25 & 26 Νοεμβρίου 2017, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ να διασκεδάσουμε μαζί  στη μεγαλύτερη ετήσια γιορτή των «Φίλων του Παιδιού» και να προσφέρουμε ελπίδα και στήριξη σε όσα περισσότερα παιδιά μας έχουν ανάγκη.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΑΜΚΕ για την πολυετή και ανεκτίμητη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.