Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Προσφορά Ειδών Πρώτης Ανάγκης στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα

 

  •   15/3/2017

Το Σωματείο «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» ,  σε μια προσπάθεια να στηρίξει τους  νέους , απόρους κρατούμενους  του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα συγκέντρωσε είδη πρώτης  ανάγκης  και τα παρέδωσε την Παρασκευή 10 Μαρτίου.  Σε μια περίοδο που το κράτος δυσκολεύεται να στηρίξει τους ανήλικους κρατούμενους και να τους προσφέρει τα απολύτως απαραίτητα για την διαβίωσή τους εμείς προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε στην βελτίωση της καθημερινότητάς του και της υγιεινής τους.

Συγκεκριμένα δόθηκαν:

600 τμχ χαρτί υγείας, 58 κούτες σαμπουάν και αφρόλουτρα 24 & 45 ml, 300 τμχ κάλτσες, 200 τμχ σαμπουάν, 100 τμχ αφρόλουτρα, 100 τμχ αποσμητικά σώματος, 100 τμχ αφρούς ξυρίσματος, 100 τμχ υγρό κρεμοσάπουνο, 40 τμχ ξενόγλωσσα βιβλία, 20 τμχ ξενόγλωσσα περιοδικά, 20 τμχ φόρμες, Διάφορα γλυκίσματα, Πάπλωμα, Πετσέτες, Παπούτσια, 4 Κουβέρτες, 1 Επιτραπέζιο παιχνίδι.

Ευχαριστούμε τις εταιρίες : PAPOUTSANIS, PwC Greece, IDER, ΔΑΛΜΑΡΑΣ, BODY TALK, ION, ΑΣΤΗΡ, CARPISA & YAMAMAY οι οποίες στήριξαν αυτή μας την προσπάθεια και προσέφεραν είδη της εταιρείας τους.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΑΜΚΕ για την πολυετή και ανεκτίμητη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.