Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Επίσκεψη στο Πλανητάριο

 

  •   23/5/2016

Την Κυριακή 22 Μαΐου, στο πλαίσιο της ημέρας εθελοντισμού , η ALPHA BANK έδωσε την δυνατότητα σε 30 παιδιά να επισκεφθούν το Πλανητάριο και να περάσουν μια όμορφη Κυριακή.

Αρχικά, γονείς και παιδιά ξεναγήθηκαν στην έκθεση «Το Δάσος κάτω από το Δρόμο». Μία πρωτότυπη, όσο και εντυπωσιακή έκθεση, η οποία παρουσιάζει στο κοινό τα προκαταρκτικά αποτελέσματα και ενδεικτικά ανασκαφικά ευρήματα από τη μεγαλύτερη σωστική ανασκαφή απολιθωμάτων στην Ελλάδα. Στην συνέχεια,  παρακολούθησαν την προβολή «Μία βόλτα στο Φεγγάρι». Το 1969, τρεις αστροναύτες τόλμησαν να ταξιδέψουν εκεί όπου κανένας άνθρωπος μέχρι τότε δεν είχε πάει, στο φεγγάρι.

Η παιδική ταινία «Μια βόλτα στο φεγγάρι» μεταφέρει το κοινό σε αυτή την ιστορική περίοδο. Συνδυάζοντας την αποστολή του Απόλλων 11 με τη διασκεδαστική περιπέτεια που σκαρώνουν τρία νεαρά μυγάκια, το «Μία βόλτα στο φεγγάρι» γνωρίζει στη νέα γενιά την εποχή των διαστημικών ταξιδιών, την εποχή που ολόκληρος ο κόσμος παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα τα επιτεύγματα των αστροναυτών και των επιστημόνων.

Ευχαριστούμε θερμά την ALPHA BANK για την όμορφη εκπαιδευτική και ψυχαγωγική εμπειρία.

 

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΑΜΚΕ για την πολυετή και ανεκτίμητη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.