Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Συμμετοχή στο Πασχαλινό Bazaar Ομίλου Εταιρειών ΟΤΕ

 

  •   22/4/2016

Την Τετάρτη 20 και την Πέμπτη 21 Απριλίου πραγματοποιήθηκε το Πασχαλινό Bazaar Ομίλου Εταιρειών ΟΤΕ, στο οποίο είχαμε τη χαρά να συμμετάσχουμε.
Οι εργαζόμενοι του Ομίλου είχαν τη δυνατότητα να αγοράσουν χειροποίητες εορταστικές δημιουργίες και πεντανόστιμα εδέσματα από τα μέλη του Σωματείου μας «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».
Ευχαριστούμε ολόθερμα για την πρόσκληση και την τιμή τον Όμιλο ΟΤΕ και ευχόμαστε Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με υγεία και αγάπη σε όλες τις οικογένειες του κόσμου!

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΑΜΚΕ για την πολυετή και ανεκτίμητη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.