Οι Φίλοι του Παιδιού

 

ATHENS CIVIL SOCIETY FESTIVAL 2023

 

  •   18/4/2023

 Στις 21, 22 και 23 Απριλίου, 10 π.μ. με 10 μ.μ., ο Δήμος Αθηναίων και το Συναθηνά πραγματοποιούν το πρώτο “ATHENS CIVIL SOCIETY FESTIVAL 2023”, στο Σεράφειο Κολυμβητήριο, με χαρακτήρα ενωτικό και «παιχνιδιάρικο», και το Φιλανθρωπικό μας Σωματείο θα βρίσκεται εκεί!

Την ιδέα στους διοργανωτές έδωσε ένα παιχνίδι, το Tάνγκραμ. Πρόκειται για ένα παζλ που αποτελείται από επτά διαφορετικά κομμάτια, τα οποία ενώνονται όλα μαζί και δημιουργούν εκατοντάδες διαφορετικές εικόνες και σύμβολα. Κανένα δεν στέκεται μόνο του. Όλα μαζί, χωρίς να επικαλύπτουν το ένα το άλλο, περιγράφουν, σχηματίζουν, απεικονίζουν και μιλούν, δημιουργούν ένα ποικιλόμορφο σύνολο. Δημιουργούν το ΟΛΟ.

Έτσι, βλέπουν ο Δήμος Αθηναίων και το Συναθηνά τις οργανώσεις-φορείς-ομάδες της Κοινωνίας των Πολιτών όταν συνδέονται: δημιουργούν μια αρμονική, ισορροπημένη και ξεχωριστή εικόνα. Δημιουργούν και ενδυναμώνουν την ίδια τη ζωή στην Αθήνα. Τη ζωή μας.

Αυτό θα είναι το “ATHENS CIVIL SOCIETY FESTIVAL 2023”: μία σύνθεση με πολύ χρώμα και φαντασία, άποψη και κυρίως, φωνή. Μια μεγάλη γιορτή για όλους, η οποία θα πλαισιώνεται και θα αποτελείται από δράσεις κάθε είδους (ομιλίες, προβολές, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, περίπτερα ενημέρωσης κ.α) 220 Μη Κερδοσκοπικών Φορέων και ομάδων της Αθήνας, με σκοπό και στόχο την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση, τη διάδραση, τη διασύνδεση, τη συμμετοχή, την ορατότητα.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΑΜΚΕ για την πολυετή και ανεκτίμητη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.