Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Bazaar

 

  •   16/9/2015

Το Φιλανθρωπικό σωματείο ‘ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ’ ευχαριστεί θερμά την εταιρία PwC , καθώς και την  κα Βίβιαν Τσαμαδού και Στέλλα Κεσεμλή , για την άψογη διοργάνωση του Bazaar.Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το προσωπικό της εταιρίας, που παρ’ όλους τους δύσκολους καιρούς , υποστήριξε το έργο μας σ’ ένα πολύ ζεστό και φιλικό περιβάλλον, συμβάλλοντας έτσι στη συνέχιση της στήριξης των περίπου 400 οικογενειών που βρίσκονται υπό την αιγίδα του Σωματείου μας.Ευχόμαστε και πιστεύουμε ότι το ενδιαφέρον σας για τις δραστηριότητες του Σωματείου μας θα μείνει αμείωτο και στο μέλλον.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΑΜΚΕ για την πολυετή και ανεκτίμητη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.