Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Τα παιδιά μας στο "Σκλαβί"

 

  •   23/1/2020

Η επαφή με την Τέχνη και τον πολιτισμό ωφελεί την ψυχική υγεία του ανθρώπου , εξυψώνει την πνευματικότητά του, εμπλουτίζει με ερεθίσματα την ζωή του , διευρύνει τον τρόπο που σκέφτεται.
Το παιδί που έρχεται σε επαφή με τον πολιτισμό ψυχαγωγείται , εμπλουτίζει το λεξιλόγιό του, καλλιεργεί την φαντασία του, ανακαλύπτει νέους τρόπους έκφρασης και επικοινωνίας , καλλιεργείται αισθητικά και κοινωνικοποιείται .
Σε αυτό το πλαίσιο τα παιδιά του Σωματείου μας παρακολούθησαν μια μαγική παράσταση στο Θέατρο Πόρτα. Μια παράσταση η οποία πραγματικά συμβάλλει στην επίτευξη όλων των παραπάνω.
Όλα ήταν υπέροχα στο «Σκλαβί»: η εξαιρετική σκηνοθεσία, τα μοναδικά τραγούδια, τα ευρηματικά σκηνικά – κουστούμια, οι εξαιρετικές ερμηνείες.
Μια καταπληκτική παράσταση για μικρούς και μεγάλους!

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΑΜΚΕ για την πολυετή και ανεκτίμητη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.