Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 20ο Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ των Φίλων του Παιδιού

 

  •   29/11/2019

Το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν στο Helexpo Maroussi, αγόρασαν μοναδικά Χριστουγεννιάτικα στολίδια και δώρα για τους αγαπημένους τους σε πολύ χαμηλές τιμές, απόλαυσαν πεντανόστιμες λιχουδιές και  ιδιαίτερους χορούς από  όλον τον κόσμο και στήριξαν για μια ακόμη χρονιά το Σωματείο βοηθώντας παιδιά που ζούνε κάτω από το όριο της φτώχειας.

Ανάμεσα σε αυτούς ο Δήμαρχος Αθηναίων κύριος Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος επισκέφτηκε όλα τα περίπτερα του Bazaar, διασκέδασε και συνομίλησε με δεκάδες ανθρώπους από πολλά σημεία του κόσμου οι οποίου έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Πολλοί πρέσβεις ήταν παρόντες για να συμβάλουν στην επιτυχία της εκδήλωσης και να βοηθήσουν το Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού».  Ανάμεσα σε αυτούς η Πρέσβυς του Ηνωμένου Βασιλείου, κυρία Kate Smith, ο Πρέσβυς της Φινλανδίας, κύριος Juha Markus Pyykko με τη σύζυγό του και Πρόεδρο της LAASA (Living in Athens Ambassadors’ Spouses’ Association) κυρία Riitta Laakso, ο Πρέσβυς της Ταϊλάνδης, κύριος Chailert Limsomboon με τη σύζυγό του Sansaya Limsomboon, η Πρέσβυς της Νοτίου Αφρικής, κυρία Beryl Rose Sisulu, κ.α.

Φέτος στο 20ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar των «Φίλων του Παιδιού» συμμετείχαν 38 Πρεσβείες και Προξενεία: Αιθιοπία, Ακτή Ελεφαντοστού, Αργεντινή, Αρμενία, Βενεζουέλα, Βιετνάμ, Βουλγαρία, Γεωργία, Γκάμπια, Γκάνα, Δομινικανή Δημοκρατία, Ζάμπια, Ζιμπάμπουε, ΗΠΑ, Ινδονησία, Ιράν, Ιταλία, Κένυα, Κολομβία, Κόσσοβο, Κύπρος, Λιθουανία, Μαδαγασκάρη, Μαλαισία, Μαρόκο, Μεγάλη Βρετανία, Μολδαβία, Μπαγκλαντές, Νότιος Αφρική, Ουγγαρία, Ουκρανία, Πακιστάν, Παλαιστίνη, Σλοβακία, Ταϊλάνδη, Τουρκία, Φιλιππίνες & Φινλανδία.

Επιπλέον είχαμε τη στήριξη της LAASA (Living in Athens Ambassadors’ Spouses’ Association), του Συλλόγου Les Chefs des Ambassades και του Γραφείου Εμπορικών και Οικονομικών Υποθέσεων του Κοσόβου

Η Πρόεδρος κυρία Γιάννα Παναγιωτίδου και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού», ευχαριστεί πολύ τους χορηγούς, χάρη στη βοήθεια των οποίων είναι δυνατή η πραγματοποίηση αυτής της μεγάλης εκδήλωσης, τους εθελοντές, τις πρεσβείες και τα προξενεία που κάθε χρόνο συμμετέχουν και στηρίζουν το Χριστουγεννιάτικο bazaar μας.  Και φυσικά τους χιλιάδες φίλους που επισκέφτηκαν και στήριξαν το Σωματείο.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.